Detaliere

Servicii

La SC INSTALNIVA COMP SRL, ne angajăm să oferim servicii de înaltă calitate în domeniul instalațiilor electrice. Fie că vorbim de proiecte industriale sau civile, echipa noastră de experți este pregătită să răspundă nevoilor dumneavoastră cu soluții inovatoare și personalizate. Iată o privire asupra principalelor noastre servicii:

Proiectare și execuție instalații electrice industriale și civile

Oferim servicii complete de proiectare și execuție pentru instalații electrice, adaptându-ne la specificul fiecărui proiect. Acest serviciu asigură că toate instalațiile dumneavoastră sunt conform standardelor actuale, optimizate pentru eficiență și siguranță.

Instalații electrice de alimentare cu energie electrică

Specializați în instalații de joasă și medie tensiune, oferim soluții pentru alimentarea eficientă și sigură a spațiilor dumneavoastră, garantând continuitatea și fiabilitatea necesară oricărui proiect.

Iluminat interior și exterior

De la proiectarea sistemelor de iluminat ambiental și decorativ, până la implementarea soluțiilor de iluminat de siguranță și evacuare, ne asigurăm că spațiile dumneavoastră sunt bine luminate și sigure.

Instalații electrice de prize și forță

Construim instalații electrice robuste pentru prize și forță, esențiale pentru funcționarea echipamentelor și mașinilor în condiții optime de siguranță și eficiență.

Sisteme de protecție

Implementăm soluții complete pentru protecția instalațiilor dumneavoastră electrice, incluzând sisteme de pământare, echipotențializare și protecție prin paratrăsnet, pentru a vă asigura împotriva oricăror riscuri.

Automatizări industriale

Oferim servicii de automatizare pentru industrie, îmbunătățind eficiența proceselor prin soluții tehnologice avansate.

Producție tablouri electrice

Realizăm tablouri electrice la comandă, concepute pentru a răspunde specificațiilor tehnice și nevoilor fiecărui proiect.

Sisteme de cablare structurată și comunicații

Implementăm sisteme de cablare structurată pentru voce și date, asigurând o rețea de comunicații fiabilă și de înaltă performanță în cadrul organizației dumneavoastră.

Sisteme de detecție și semnalizare incendiu/efracție

Echipăm clădirile cu cele mai recente tehnologii în sisteme de detecție și semnalizare a incendiilor sau efracțiilor, pentru securitatea maximă a spațiilor dumneavoastră.

Control acces și pontaj

Oferim soluții integrate pentru controlul accesului și pontaj, contribuind la securitatea și eficiența gestionării accesului în facilitățile dumneavoastră.

Sisteme de supraveghere video

Echipa noastră proiectează și instalează sisteme de supraveghere video de ultimă generație, oferindu-vă supraveghere și securitate 24/7, atât în tehnologie analogică, cât și IP.

Consultanță tehnică de specialitate

Punem la dispoziție expertiza noastră tehnică pentru a vă consilia în alegerea celor mai bune soluții pentru proiectele dumneavoastră electrice, garantând astfel că investiția dumneavoastră este optimizată pentru succes pe termen lung.

Portofoliul de clienți

Ne mândrim cu colaborările de lungă durată pe care le-am construit cu o serie impresionantă de clienți din diverse sectoare. Relațiile noastre se bazează pe încredere, profesionalism și rezultate remarcabile, demonstrând angajamentul nostru neclintit față de excelență în fiecare proiect pe care îl întreprindem.

Promitem să iluminăm drumul tău, de la proiectare până la realizare

Programați o întâlnire pentru a discuta detaliat despre necesitățile dumneavoastră și pentru a vedea cum putem contribui cel mai bine la succesul proiectului dumneavoastră.

Acreditări

Acreditări și certificări
pe care le-am obținut de-a lungul anilor

La SC INSTALNIVA , ne mândrim cu angajamentul nostru față de calitate, siguranță și profesionalism. Acest angajament este recunoscut și validat prin diversele acreditări și certificări pe care le-am obținut de-a lungul anilor. Aceste distincții nu doar că atestă expertiza și competența noastră, dar subliniază și dedicația noastră neclintită față de îmbunătățirea continuă și respectarea celor mai înalte standarde din industrie.

Atestat ANRE
Licenta ISU
Licenta IGPR
ISO
LABORATOR ANRE