Puțină istorie

Misiunea și valorile noastre

La SC INSTALNIVA COMP SRL, misiunea noastră este de a oferi soluții inovatoare și sustenabile în domeniul instalațiilor electrice, care să îmbunătățească eficiența, siguranța și confortul clienților noștri. Ne dedicăm să construim parteneriate durabile, bazate pe încredere și respect reciproc, asigurându-ne că fiecare proiect pe care îl întreprindem este realizat la cele mai înalte standarde de calitate.

Fondată în anul 1995 INSTALNIVA COMP SRL se mândrește cu o tradiție bogată în domeniul instalațiilor electrice, oferind servicii complete de proiectare și execuție.

De-a lungul anilor, ne-am dedicat asigurării calității superioare a produselor și serviciilor noastre, concentrându-ne pe inovație și pe dezvoltarea continuă a domeniilor noastre de expertiză. Acest angajament ne-a permis să oferim soluții electrice de avangardă, care nu numai că respectă, dar adesea depășesc standardele de calitate recunoscute la nivel internațional.

Diversitatea serviciilor noastre include proiectarea și execuția instalațiilor electrice atât pentru mediul industrial, cât și civil, acoperind o gamă largă de nevoi – de la instalații electrice de alimentare cu energie (joasă și medie tensiune), iluminat interior și exterior, instalații de forță și prize, până la soluții complexe de automatizare industrială și producție de energie electrică. Oferim, de asemenea, servicii specializate pentru instalații electrice de curenți slabi, sisteme de cablare structurată, control acces, pontaj și supraveghere video, garantând o acoperire completă a nevoilor clienților noștri.
 
Ce ne diferențiază este abordarea noastră integrată și orientată spre client. Asigurăm un flux continuu de servicii, de la faza de proiectare, selecția materialelor și echipamentelor, execuție, până la punerea în funcțiune și suportul post-vânzare, inclusiv service în garanție și postgaranție. Această abordare holistică ne permite să oferim soluții personalizate, eficiente și durabile, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui proiect.
 
Colaborarea strânsă cu parteneri de renume și accesul la tehnologii de ultimă oră ne conferă capacitatea de a răspunde cu succes celor mai exigente solicitări. Prin structura noastră dinamică și profesionistă, echipată cu un birou de proiectare avansat, ateliere de producție și echipe dedicate de execuție și service, INSTALNIVA se poziționează ca lider în domeniu. Flexibilitatea, orientarea spre rezultate și angajamentul nostru necondiționat față de calitate sunt pilonii pe care ne construim relațiile de succes cu clienții noștri, transformând fiecare proiect într-o realizare remarcabilă.
 
Alegând INSTALNIVA, alegeți un partener de încredere, dedicat excelenței în proiectarea și execuția instalațiilor electrice, capabil să transforme viziunea dvs. în realitate, asigurând funcționalitate, siguranță și durabilitate la cele mai înalte standarde.

Excelența în inginerie

Ne mândrim cu abilitatea de a integra cele mai noi tehnologii și metode inovatoare în soluțiile noastre, asigurând performanță și fiabilitate de neegalat.

Sustenabilitatea

Ne angajăm să promovăm practici ecologice și eficiente din punct de vedere energetic, contribuind la un viitor mai verde și mai sustenabil.

Integritate și transparență

Onestitatea și deschiderea sunt la baza tuturor interacțiunilor noastre. Comunicăm transparent și menținem standarde etice ridicate în toate activitățile noastre.

Angajamentul față de clienți

Punem nevoile și satisfacția clienților noștri înaintea tuturor. Ascultăm, înțelegem și răspundem cerințelor lor cu soluții personalizate și eficiente.

Inovație continuă

Căutăm constant să ne îmbunătățim și să inovăm, atât în tehnologiile pe care le folosim, cât și în modul în care livrăm serviciile noastre.

Responsabilitate socială

Ne asumăm responsabilitatea de a avea un impact pozitiv în comunitățile în care operăm, sprijinind inițiativele locale și adoptând practici de afaceri responsabile.

Pentru că se poate

Angajamentul nostru față de clienți

La SC INSTALNIVA COMP SRL, angajamentul față de clienți este piatra de temelie a tuturor acțiunilor și deciziilor noastre. Înțelegem că succesul nostru este strâns legat de satisfacția și încrederea clienților noștri. Prin urmare, ne dedicăm să oferim nu doar soluții de instalații electrice de cea mai înaltă calitate, ci și o experiență excepțională pentru fiecare client cu care lucrăm.

La INSTALNIVA, fiecare client este o prioritate. Angajamentul nostru față de clienți este reflectat nu doar în calitatea lucrărilor pe care le executăm, ci și în modul în care interacționăm, ne adaptăm și creștem împreună. Construim relații pe termen lung bazate pe încredere, respect și excelență.

Calitate

Ne angajăm să menținem cele mai înalte standarde de calitate în toate proiectele noastre. Fiecare soluție pe care o oferim este rezultatul unui proces riguros de proiectare, implementare și testare, asigurându-ne că îndeplinește și depășește așteptările clienților.

Suport excepțional 

Suntem aici pentru a vă asista în fiecare etapă a colaborării noastre. Echipa noastră de suport pentru clienți este dedicată să ofere răspunsuri prompte și eficiente la orice întrebări sau provocări care pot apărea. Disponibilitatea noastră continuă și abordarea personalizată asigură că fiecare client se simte valorizat și înțeles.

Soluții personalizate

Recunoaștem unicitatea fiecărui proiect și ne adaptăm serviciile pentru a îndeplini nevoile specifice ale fiecărui client. Prin ascultare activă și comunicare deschisă, dezvoltăm soluții personalizate care se aliniază perfect cu obiectivele și bugetul clienților noștri.

Depășim așteptările

Misiunea noastră este de a depăși așteptările la fiecare pas. Ne străduim să aducem inovație, eficiență și valoare adăugată în fiecare proiect, asigurându-ne că clienții noștri beneficiază de cele mai bune soluții de instalații electrice de pe piață

Acreditări

Acreditări și certificări
pe care le-am obținut de-a lungul anilor

La SC INSTALNIVA , ne mândrim cu angajamentul nostru față de calitate, siguranță și profesionalism. Acest angajament este recunoscut și validat prin diversele acreditări și certificări pe care le-am obținut de-a lungul anilor. Aceste distincții nu doar că atestă expertiza și competența noastră, dar subliniază și dedicația noastră neclintită față de îmbunătățirea continuă și respectarea celor mai înalte standarde din industrie.

Atestat ANRE
Licenta ISU
Licenta IGPR
ISO
LABORATOR ANRE

Promitem să iluminăm drumul tău, de la proiectare până la realizare

Programați o întâlnire pentru a discuta detaliat despre necesitățile dumneavoastră și pentru a vedea cum putem contribui cel mai bine la succesul proiectului dumneavoastră.

Portofoliu lucrări

Proiecte realizate

Am fost la avangarda inovației în domeniul instalațiilor electrice, transformând viziunile complexe în realități palpabile. Portofoliul nostru cuprinde o gamă diversificată de proiecte, de la instalații industriale și civile de mare anvergură, până la soluții personalizate de securitate și automatizare. Fiecare proiect reprezintă o mărturie a angajamentului nostru neclintit pentru calitate, eficiență și durabilitate.

Vizitați portofoliul nostru pentru a vedea cum transformăm provocările în succese strălucitoare.